Как да ни намерите

Холистичен център "Анхира"

Създаден от д-р Петър Найденов през 1992 г. с цел разпространение на знания за света и човека, разработване и приложение на холистични идеи и утвърждаване на холистичния подход към здравето и медицината. Холистичен (гръцки), или интегрален (латински) на български език означава цялостен, а не фрагментиран.

 Адресът ни е: град София, ж.к. Дианабад бл.11 вх.А ап.1

Анхира е едно от свещените имена на планетата Земя. Корените на тази дума са в древни езици и означават любов и светлина. Това са ключови думи за нашата нагласа, а също синтез и живот за цялото. Всички хора, които в сърцето си споделят тази нагласа, са наши съмишленици и са добре дошли за съвместни начинания.

Дейността ни обхваща следните направления:

  • класическа хомеопатия: обучение, супервизии, прегледи и консултации, хомеопатична литература.
  • хомеопатична детокс терапия: нов и много перспективен метод за изчистване на енергийни наслоявания, следствие от прием на лекарства, ваксини, контакт с различни токсини, радиация, електромагнитни полета, наркотици и др.
  • хомеопрофилактика: алтернатива на ваксините, която е също толкова ефективна, но без странични действия, и е особено подходяща за хора, които не могат или не искат да се ваксинират (например, имат противопоказания или са увредени от ваксини)
  • нутриционистика и алготерапия: голям опит в изучаването, популяризирането и разпространението на здравословни продукти с микроводорасли и други суперхрани. Помогнали сме на десетки хиляди да подобрят здравето си с тези продукти. Опитайте и вие!
  • мрежов маркетинг: ние сме лидери с богат опит в тази област. Работим с фирма АкваСорс - водещ разпространител на суперхрани и хранителни добавки на базата на водорасли, коластра и др. Помогнали сме на стотици да печелят значителни доходи в свободното си време с този бизнес. Можем да помогнем и на вас!
  • терапия с лекове от цветя на д-р Бах: сертифицирани специалисти, завършили пълен курс на обучение към център "Д-р Едуард Бах" - Великобритания, предлагат професионални консултации и качествено обучение.
  • астрология: астрологични консултации и курсове по астрология за начинаещи и напреднали онлайн, на място и в страната. Опознайте себе си и другите! Ако искате да завършите такъв курс, това може да стане и във вашия град, ако се събере група от 15 души. Програма можете да получите от сайта Астроцентър Анхира.
  • финансова грамотност: издаваме десетки книги от утвърдени авторитети като Робърт Кийосаки, създатели сме на клубове, в които се изучава финансова грамотност и се играят игрите "Потоци пари" 101 и 102. Вижте повече!
  • издателска дейност: издателство "Анхира" е публикувало досега около 200 заглавия, като общият тираж на книгите ни надхвърля 500000 екземпляра.