АкваСорс

 

Основния принцип в център Анхира е холистични подход към здравето. Екипът ни комбинира различни методи като хомеопатия, ХДТ, ХП, Цветя на Бах, тахиони, суперхрани и добавки на Аквасорс. Тези продукти са част от програмите, които изработваме за вас и са неизменна и незаменима съставка.

Повишават общите нива на енергия в организма, съпротивителните сили, подобряват работата на имунната систем, прочистват, енергизират и подхранват тялото. Като цяло подпомагат дригите методи и повишават резултатите им.

Но вие вече знаете, че живеем във време, в което трябва да мислим за добавки и адекватна суплементация. Това вече го знаят дори малките деца, пише го във всяко списание, казва ни се по телевизията, четем го в социалните медии всеки ден.

Так че, моля имайте предвид, че ние винаги препоръчваме и настояваме ползването на продуктите на Аквасорс да е част от лечението, за което сте дошли при нас. Ако това не е съвсем по вашия вкус, моля също така имайте предвид, че резултатите може да не са тези, които бихте искали.

Ние сме насреща да помогнем. Решението е ваше.