Тахиони

Енергията, която може да спаси живота ви!

Тахионите са елементарни частици, движещи се по-бързо от светлината. Според физиката те са носители на универсалната космична енергия, която предшества енергията на светлината. Тахионите притежават невероятна лечебна сила! Научете за ползите от тях и как да привличате тахионна енергия, за да помагате на себе си и другите при лечение и възстановяване на физическо, душевно и духовно ниво.

Тахионизацията е процес, който реструктурира веществото на субатомно ниво и превръща тахионизираните субстанции в антени за тахиони. Могат да се тахионизират храни, вода, билки, витамини и други биоактивни субстанции за вътрешен прием, както и най-различни предмети за външно приложение - например кристали, облекло, спално бельо, бижута и даже боя за стени.

Когато приемаме вътрешно тахионизирани храни или биоактивни препарати, те се усвояват от всички клетки или от клетките на точно определени тъкани и органи-мишени. Въпросните клетки стават антени за тахиони и привличат тахионна енергия към нашето биополе. По този начин приемането на тахионизирани храни води до регенерация, балансиране и хармонизиране на организма отвътре и ни превръща в свръхпроводници за универсалната тахионна енергия.

Когато прилагаме тахионизирани субстанции външно, ние привличаме тахионна енергия към определени области на тялото си и даже към цели помещения. Някои тахионизирани продукти образуват дифузен тахионен облак, а други концентрират и насочват тахионите под формата на мощни потоци в определено направление, според нуждите

Ползите от тахионите могат да се обощят, както следва:

  • на физическо ниво: намаляване на стреса, успокояване на болката, балансиране, хармонизиране и регенериране на организма, възстановяване на всички клетъчни структури и обръщане на ентропията - тоест подмладяване,
  • на енергийно ниво: подравняване и възстановяване на чакрите и връщането им към естественото им първоначално състояние на вертикалност, вследствие на което човек се превръща в свръхпроводник и предавател на универсална енергия,
  • на духовно ниво: възстановяване на хармонията с божествените енергии, разширяване на съзнанието и ускоряване на собствената еволюцията, както и на еволюцията на планетата.

Можете да научите повече за тахионите тук.

Човек представлява сложна система от фини организиращи енергийни полета (ФОЕП). На физическо ниво всяка клетка и всеки орган съществуват благодарение на своите ФОЕП. Същшото важи и за останалите нива - емоционално, умствено и духовно. Общото ФОЕП поддържа като цяло човека жив и здрав (или болен) на физическо, емоционално, умствено и духовно ниво.  Чрез тези полета тахионната (универсална) енергия се усвоява и преобразува в съответните честоти и вибрации, харакитерни за дадените клетки и органи, както и за човека като цяло.

Тахиони и Енергиен Континуум

Когато човек е здрав и в добра форма, той лесно възприема тахионната енергия. Когато обаче неговите ФОЕП се увредят - например от болест, травма или неправилен начин на живот и хранене - те не могат да провеждат правилно жизнената сила към съответните структури - например, черен дроб - и така се получават хронични болести, остаряване и даже смърт. при болестите увреждането е във ФОЕП на засегнатите органи и системи, а при смъртта - в общото ФОЕП. съответно след като чове умре, негоеото ФОЕП вече не поддържа телата му в едно цяло и постепенно те се разпадат. Органите още известно време са цизнеспособни, но и техните полета бързо се разрушават и започва разлагането.

Как да възстановим своите ФОЕП? - Има само 2 начина: чрез биогенни храни и чрез тахионизирани продукти, които дават възможност за по-голям приток на тахионна енергия (универсална енергия), която се преобразува в жизнена сила. Най-добре е да се използват и двата метода едновременно.

Защо се намалява способността на ФОЕП да усвояват тахионна енергия? - Поради 2 причини:
1. Решение на Висшето АЗ да обърне внимание на човека върху даден проблем
2. Неправилно хранене, стрес, пресилване и пр.

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.