За нови пациенти

Здравейте всички!

Благодаря ви за доверието към мен! Благодаря на невидимия свят, че ми дава възможност да помагам и сили да влагам всичко, което съм научил, за да съм полезен за хората! Признателен съм за възможността да ви служа, но вече съм претоварен с работа и за известно време се налага да огранича приема на нови пациенти, за да мога да обърна качествено внимание на тези, които вече съм поел. Освен това трябва да довърша новите си книги, чрез които ще бъда полезен на много повече хора.

Ето защо реших да приемам с предимство деца - в лечението на деца съм най-добър, а и те се повлияват много добре от хомеопатията. Е, по изклщчение ще приемам и техните родители, а така също и хора, които са готови наистина да инвестират в здравето си и да следват препоръките ми. Както вече може би знаете, аз прилагам комплексен подход - класическа хомеопатия, хомоепатична детокс терапия, терапия с цветята на д-р Бах и подпомагане на лечението с хранителни добавки и суперхрани. Освен това за по-добро разбиране на проблемите правя хороскоп на всеки пациент, което предполага точен ден и час на раждане.

Ето защо моля хора, които не са готови да приемат суперхрани и хранителни добавки, и които не са съгласни да им се прави хороскоп, да не ме търсят за лечение. Същото се отнася и за хора, които не желаят да споделят с мен лична информация (която, разбира се, пазя в тайна) за неща, касаещи техни емоционални проблеми, семеен живот, интимни отношения и други теми, които според мен са важни за разбиране и решаване на техния случай.

Възможно е да се наложи да изчакате няколко седмици, за да бъдете прегледани. Ако държите да се консултирате с мен час по-скоро, може да се възползвате от това предложение.

Ако искате, може да потърсите и други специалисти по ХДТ (хомеопатична детокс терапия), например:

  • д-р Весела Попова - тел. 0888 836921
  • Десислава Тодорова - тел: 0895 171770.

Списък с данни за контакт с всички ХДТ специалисти може да намерите тук.

С уважение : д-р Петър Найденов