АкваСорс

 Основният ни принцип е холистичен подход към здравето. Екипът ни комбинира различни методи като хомеопатия, ХДТ, ХП, Цветя на Бах, тахиони, суперхрани и добавки на АкваСорс.

Тези продукти са част от програмите, които изработваме за вас и са тяхна неизменна и незаменима съставка. Те повишават общите нива на енергия в организма, съпротивителните сили, подобряват работата на имунната система, прочистват, енергизират и подхранват тялото. Като цяло подпомагат другите методи и повишават резултатите им.

Живеем във време, в което трябва да мислим за адекватна суплементация с подходящи суперхрани и добавки. Това вече го знаят дори малките деца, пише го във всяко списание, казва ни се по телевизията, четем го в социалните медии всеки ден.

Так че, моля имайте предвид, че винаги препоръчваме и настояваме да се ползват продуктите на Аквасорс като част от холистичния подход към възстановяване на здравето ви, за което сте дошли при нас. Ако това не е съвсем по вашия вкус, моля също така имайте предвид, че резултатите може да не са тези, които бихте искали.

Ние сме насреща да помогнем. Решението е ваше.

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.