Безплатни консултации с д-р Петър Найденов

 

Като създател на инициативата „Здраве без лекарства“ д-р Найденов предлага БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за тези, които искат да се възползват от настоящето предложение.

Инвестирайте в здравето си и получете ценен подарък - БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ от д-р Петър Найденов. 

Снабдете се с уникални суперхрани, които подобряват здравето, укрепват имунитета, повишават жизнеността, носят енергия и хранят организма на клетъчно ниво с важни аминокиселини, витамини и микроелементи. Включете тези продукти в храненето си и развийте здравословен навик, който ще ви носи ползи цял живот!

Промоционалният пакет е с цена 300 лв и включва:

  • Безплатна здравна консултация от д-р Найденов с продължителност до 1 час (спестявате до 150 лв.)
  • Индивидуално подбрани суперхрани и добавки на обща стойност 300 лв по цени на дребно
  • Талон за 30% намаление при всички покупки от издателство "Анхира" с валидност 90 дни

Запазване на час: тел. 0884 117463, Вяра

Заповядайте и на здравните беседи на д-р Петър Найденов, също част от инициативата (повече информация тук). Не е нужно да се тровите с антибиотици и други вредни медикаменти, които само подтискат симптомите, без да лекуват истински! Открийте света на истинското здраве, което само Природата може да ви осигури! Има суперхрани и здравословни добавки, които могат значително да подобрят вашето здраве - възползвайте се от тях!

За д-р Петър Найденов

Методите, които прилагам, включват класическа хомеопатия, хомеопатична детокс терапия (ХДТ), нутриционистика, медицинска астрология и други холистични терапии.

Най-напред съставям хороскоп на пациента (а ако трябва и на членовете на семейството му) за да взема предвид индивидуалните му особености и нужди, както и енергийния баланс в семейството, в работата и пр. Това е за моя справка, ако искате да си поръчате хороскоп, вижте тук.

Обикновено назначавам подходящи хомеопатични лекарства и/или схема за хомеодетокс терапия. В зависимост от конкретния период и от индивидуалните особености на всеки случай, отразени в хороскопа, препоръчвам суперхрани, тахионизирани продукти, биоактивни добавки, витамини, цветя на д-р Бах, диета, процедури и т.н. След астрологичен анализ на житейската ситуация препоръчвам и мерки за подобрение на семейния психоклимат и другите взаимоотношения.

За консултациите с мен

Важен проблем при лечението (особено при децата) е да се разпознаят и отстранят т.нар. миазми. Миазмите са нещо като наслоявания, които се дължат на болести в рода или минали заболявания на самия пациент (гонорея, сифилис, туберкулоза, краста и др.), а и на имунизации. Повечето хора (в това число и децата) имат по няколко миазма, които водят до влошаване на здравето и склонност към по-често боледуване, особено в ранна детска възраст. Миазмите се лекуват с хомеопатия, а суперхраните подпомагат изкореняването им.

Обикновено около месец-два след първата консултация (а може и по-скоро, ако се налага) се назначава следващо интервю за проследяване, което трае средно половин-един час. На него се оценява действието на предписания хомеопатичен препарат, прави се следващо предписание, препоръчват се допълнителни мерки според случая и пр. При нужда може да се назначат лабораторни анализи и консултации с други специалисти.

Доста често при мен водят деца, които са били лекувани (по-точно потискани) с антибиотици, ваксини и други алопатични лекарства, и здравето им вече се е влошило до такава степен, че родителите са вдигнали ръце. Ако и при вас случаят е такъв, не очаквайте бързо оздравяване - организмът ще се възстанови толкова бързо, колкото може. Бих казал, че през първия месец и вие, и аз ще се притесняваме, защото аз опознавам случая, а вие не винаги знаете как да реагирате. Обикновено след това няма кой знае какви проблеми.

Суплементацията с омега-3, 6, 7 и 9, и употребата на суперхрани от микроводорасли, коластра и др. са неразделна част от лечението, защото при съвременния начин на живот и хранене не може да се разчита на "свободна диета" - ако се хранехте добре, едва ли щяхте да сте толкова болни, че да търсите помощ от мен.

Според Учителя Петър Дънов, за да вървят нещата, между болния и лекаря трябва да има хармония, така че не може да те лекува някой, който не те обича. Макар че правя каквото мога по въпроса, с някои пациенти просто не се получава съвместимост. Не се сърдете, ако ви препоръчам друг специалист - още повече, че познавам много от добрите хомеопати у нас, правил съм им хороскоп и мога да преценя с кого сте най-съвместими.

И последно - не мога да гарантирам, че ще ви излекувам. Понякога това просто не е възможно - може би живеете с човек, който постоянно ви действа разбалансиращо, или сте в много труден период от живота си, или не искате да направите каквото трябва за да подобрите здравето си (например, пушите много). Случва се и да не уцеля правилното хомеопатично лекарство или да не разбера пациента. Но поне няма да ви навредя и ако видя, че нещата не вървят, ще ви предупредя навреме.

Препоръчвам ви да се подготвите за прегледа като прочетете статиите в раздел „Хомеопатия”. Може да се наложи да попълните и да ми изпратите въпросник – обикновено след първата консултация (това може да ускори и улесни вашето по-нататъшно лечение).

 
 

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.