Астрология на взаимоотношенията - ниво 3

  • Teacher: д-р Петър Найденов
  • Released: 08-08-2018
  • Level: Intermediate
  • Duration:
  • Price: 60.00 лв.

Table of Contents

Viewed
Level

Description

Дали си подхождаме повече с приятеля ми Телец - или с другия - Близнаци, кого да избера? Защо не се разбирам с началника си - Козирог? Каква е възможността да се получи нещо между мъж Риби и жена Лъв, ами между жена Водолей и мъж Скорпион? 
На такива и подобни, често задавани въпроси може да отговори астрологията на взаимоотношенията.  При взаимодействието между хората протича обмен на енергии и това определя тяхната съвместимост. 
Синастрията е изкуството да се анализират взаимоотношенията, като се съпоставят хороскопите на двама души. Взема се под внимание относителната хармония на елементите и аспектите между планетите. 

Price

Plan Name Price
1 месец: 60.00 лв.

Teacher

д-р Петър Найденов

Д-р Петър Найденов е енциклопедична личност: астролог, холистичен лекар, хомеопат, специалист по ХДТ, предприемач, книгоиздател, автор на книги и статии, преподавател, полиглот и сертифициран практикуващ Бахов терапевт (BFRP). Познава цветята на Бах от 1990 г. В практиката си съчетава различни методи така, че да е максимално полезен. Изучава и практикува астрология от 1979 г. Преподава астрология от 1989 г и има стотици ученици в България и по света. Организатор е на първите обучения по хомеопатия в България и е първият български ученик на световно известния Джордж Витулкас с диплома от Международната академия по класическа хомеопатия - Алонисос, Гърция.

Quiz Status
Viewed
Duration
Level