Включете се в АкваСорс!

Всеки, който има свой номер в АкваСорс, има право (но не е длъжен):

- да купува продукти с намаление за себе си и близките си - нещо като абонамент за здраве. Повечето хора, които са включени в АкваСорс, правят само това. Все пак, ако продуктите ви действат добре, не би ли било добре да споделите с познати - може да ги насочите към директорите от мрежата и така да им помогнете да решат и техни проблеми...
- да продава продукти на клиенти от цял свят (включително по Интернет) и да печели от това,
- да изгражда мрежа от клиенти и дистрибутори във всички страни-членки на Европейския Съюз, а също в Русия, Беларус, Австралия и Нова Зеландия, и да получава неограничени доходи, представляващи процент от оборота на мрежата му.

Обърнете внимание:
- купуването на продукти, брошури, каталози и пр. от АкваСорс е напълно доброволно
- никой не може да ви задължи да купувате или да продавате каквото и да било
- продаването на продукти става по цените за клиенти, определени от АкваСорс.

Включвате се в АкваСорс главно за да си купувате с отстъпка качествени продукти? Уверяваме ви, че можем да ви помогнем да изберете най-подходящи продукти за вас и близките ви - просто се свържете с нас.

Искате да повишите доходите си? Ще ви помогнем да започнете собствен мрежов бизнес - в удобно за вас време, без риск и без големи инвестиции. Възползвайте се от тази възможност! Обадете ни се веднага, за да обсъдим как да започнете и да ви насочим към специалния сайт за бизнес обучение!

Уважаеми дистрибутори,
Моля когато насочвате свои познати към нашия сайт, давайте им своите данни (трите имена и дистр. номер) и им казвайте да впишат именно вашите данни в графа "Информация за спонсора" при попълване на договор.

Уважаеми кандидати,
За да се включите в АкваСорс, моля направете следното:

1. Разпечатайте тази бланка от двете страни на един лист формат А4 - лице и гръб. Ако искате, съхранете я в своя компютър, за да ви е под ръка, когато ви трябват формуляри за нови членове на Вашата група (с десния бутон на мишката върху линка - Save Target As). Ако нямате Adobe Reader, свалете го оттук.

2. Изберете си спонсор. По правило това е човекът, който Ви е разказал за АкваСорс и Ви е насочил към този сайт.

Ако сте насочени към този сайт от определени хора, моля обърнете се именно към тях,
за да се включите в мрежата! Това е част от нашия Кодекс на честта - уважавайте го!

Ако сте открили сайта сами, чрез книгите на Анхира или чрез д-р Петър Найденов, Ваш спонсор ще бъде Георги Найденов, гр. София, дистр. № 50042133. Можете да се свържете с него на тел. 0888 431085.

3. Попълнете четливо с химикалка разпечатания формуляр:

В раздел ДАННИ ЗА ДИСТРИБУТОРА попълнете трите си имена, точния си адрес, пощенския си код, телефона си, ДАННИТЕ ОТ ЛИЧНАТА СИ КАРТА и ЕГН. Посочете своя e-mail адрес, за да получавате бързо информация от АкваСорс по Интернет

В раздел ИНФОРМАЦИЯ ЗА СПОНСОРА пишете имената на човека, който Ви включва, и неговия дистрибуторски номер. Не е нужно да попълвате други данни за спонсора - адрес, телефон, ЕГН и пр. (те ще бъдат попълнени от офиса).

Подпишете се на мястото ПОДПИС НА ДИСТРИБУТОРА.

Пример за попълване на дистрибуторски договор

4. Преведете по банков път на АкваСорс 70 лв.

Банкова с-ка в лева на "АкваСорс" ЕООД:
Българска Пощенска Банка: IBAN BG22 BPBI 79401046719901; BIC код: BPBIBGSF
Първа Инвестиционна Банка: IBAN BG42 FINV 915010BGN0H3K6; BICкод: FINVBGSF

5. Изпратете по пощата попълнения договор в АкваСорс (адресът е най-долу на формуляра).

Ако сте в София, можете да оформите договора си в офиса на АкваСорс, ул. "Костенски водопад" 47. Така няма нужда да плащате пътни и ще ви струва само 40 лв. (в брой или с карта). Веднага ще получите свой номер и комплект печатни материали - и можете да купувате продукти с намаление! Телефонът там е 02/8581646. Работното време е от 9.00 до 17.30 ч., събота от 9.00 до 14.00 ч.

Щом договорът бъде получен в офиса на АкваСорс, можете веднага да се обадите по телефона, за да получите своя номер и да поръчате продукти с отстъпка. Служителите ще Ви помогнат и ще Ви кажат каква сума да преведете по банков път, за да Ви бъдат изпратени продуктите, които желаете. След като преведете сумата, обадете се в офиса, за да съобщите номера на банковия превод.

Дистрибуторският комплект, който получавате при регистрацията, съдържа информация за продуктите, бизнес програмата на АкваСорс, каталог с цени за клиенти, листовки за различни продукти и дистрибуторска форма на заявка, с която можете да поръчвате продукти с намаление направо от офиса.

Ако предпочитате, можете да се включите он-лайн.

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв.
Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 60 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.