Включете се в АкваСорс!

Всеки, който има свой номер в АкваСорс, има право (но не е длъжен):

- да купува продукти с намаление за себе си и близките си - нещо като абонамент за здраве. Повечето хора, които са включени в АкваСорс, правят само това. Все пак, ако продуктите ви действат добре, не би ли било добре да споделите с познати - може да ги насочите към директорите от мрежата и така да им помогнете да решат и техни проблеми...
- да продава продукти на клиенти от цял свят (включително по Интернет) и да печели от това,
- да изгражда мрежа от клиенти и дистрибутори във всички страни-членки на Европейския Съюз, а също в Русия, Беларус, Австралия и Нова Зеландия, и да получава неограничени доходи, представляващи процент от оборота на мрежата му.

Обърнете внимание:
- купуването на продукти, брошури, каталози и пр. от АкваСорс е напълно доброволно
- никой не може да ви задължи да купувате или да продавате каквото и да било
- продаването на продукти става по цените за клиенти, определени от АкваСорс.

Включвате се в АкваСорс главно за да си купувате с отстъпка качествени продукти? Уверяваме ви, че можем да ви помогнем да изберете най-подходящи продукти за вас и близките ви - просто се свържете с нас.

Искате да повишите доходите си? Ще ви помогнем да започнете собствен мрежов бизнес - в удобно за вас време, без риск и без големи инвестиции. Възползвайте се от тази възможност! Обадете ни се веднага, за да обсъдим как да започнете и да ви насочим към специалния сайт за бизнес обучение!

Уважаеми дистрибутори,
Моля когато насочвате свои познати към нашия сайт, давайте им своите данни (трите имена и дистр. номер) и им казвайте да впишат именно вашите данни в графа "Информация за спонсора" при попълване на договор.

Уважаеми кандидати,
За да се включите в АкваСорс, моля направете следното:

1. Разпечатайте тази бланка от двете страни на един лист формат А4 - лице и гръб. Ако искате, съхранете я в своя компютър, за да ви е под ръка, когато ви трябват формуляри за нови членове на Вашата група (с десния бутон на мишката върху линка - Save Target As). Ако нямате Adobe Reader, свалете го оттук.

2. Изберете си спонсор. По правило това е човекът, който Ви е разказал за АкваСорс и Ви е насочил към този сайт.

Ако сте насочени към този сайт от определени хора, моля обърнете се именно към тях,
за да се включите в мрежата! Това е част от нашия Кодекс на честта - уважавайте го!

Ако сте открили сайта сами, чрез книгите на Анхира или чрез д-р Петър Найденов, Ваш спонсор ще бъде Георги Найденов, гр. София, дистр. № 50042133. Можете да се свържете с него на тел. 0888 431085.

3. Попълнете четливо с химикалка разпечатания формуляр:

В раздел ДАННИ ЗА ДИСТРИБУТОРА попълнете трите си имена, точния си адрес, пощенския си код, телефона си, ДАННИТЕ ОТ ЛИЧНАТА СИ КАРТА и ЕГН. Посочете своя e-mail адрес, за да получавате бързо информация от АкваСорс по Интернет

В раздел ИНФОРМАЦИЯ ЗА СПОНСОРА пишете имената на човека, който Ви включва, и неговия дистрибуторски номер. Не е нужно да попълвате други данни за спонсора - адрес, телефон, ЕГН и пр. (те ще бъдат попълнени от офиса).

Подпишете се на мястото ПОДПИС НА ДИСТРИБУТОРА.

Пример за попълване на дистрибуторски договор

4. Преведете по банков път на АкваСорс 44 лв. (40 лв. такса регистрация и 5,20 лв. пощенски разходи).

Банкова с-ка в лева на "АкваСорс" ЕООД:
Българска Пощенска Банка: IBAN BG22 BPBI 79401046719901; BIC код: BPBIBGSF
Първа Инвестиционна Банка: IBAN BG42 FINV 915010BGN0H3K6; BICкод: FINVBGSF

5. Изпратете по пощата попълнения договор в АкваСорс (адресът е най-долу на формуляра).

Ако сте в София, можете да оформите договора си в офиса на АкваСорс, ул. "Костенски водопад" 47. Така няма нужда да плащате пътни и ще ви струва само 40 лв. (в брой или с карта). Веднага ще получите свой номер и комплект печатни материали - и можете да купувате продукти с намаление! Телефонът там е 02/8581646. Работното време е от 9.00 до 17.30 ч., събота от 9.00 до 14.00 ч.

Щом договорът бъде получен в офиса на АкваСорс, можете веднага да се обадите по телефона, за да получите своя номер и да поръчате продукти с отстъпка. Служителите ще Ви помогнат и ще Ви кажат каква сума да преведете по банков път, за да Ви бъдат изпратени продуктите, които желаете. След като преведете сумата, обадете се в офиса, за да съобщите номера на банковия превод.

Дистрибуторският комплект, който получавате при регистрацията, съдържа информация за продуктите, бизнес програмата на АкваСорс, каталог с цени за клиенти, листовки за различни продукти и дистрибуторска форма на заявка, с която можете да поръчвате продукти с намаление направо от офиса.

Ако предпочитате, можете да се включите он-лайн.

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.