Към медиците

Предложение за сътрудничество с медиците от България

Драги колега,

От името на Европейска мрежа за здраве АНХИРА имам удоволствието да Ви предложа сътрудничество, което може да е полезно за Вашите пациенти и изгодно за Вас. Като препоръчвате суперхрани, суплементи и други продукти с марката АкваСорс Вие не само ще помагате на пациентите си да оздравяват, но и ще печелите от това. Работата е много интересна и ще обогати знанията Ви в областта на клетъчното хранене, детоксикацията, суплементацията и други холистични методи за подобряване на здравето.

Нашата мрежа съществува от 1996 година и включва десетки хиляди души от България, Хърватия, Македония, Словения, Великобритания, Русия и други страни от Европа. Лекарите, които вече са се включили в нея, са много доволни от резултатите при своите пациенти и от печалбите, които им носи тази работа. Естествено, ще Ви осигурим помощ и обучение от компетентни, опитни специалисти, за да усвоите нужните знания и умения, необходими за Вашия успех.

Може би вече сте чували от свои пациенти добри отзиви за продуктите АкваСорс. Не би ли било добре именно ние с вас, като специалисти, да информираме широката публика за ползите от тях? С нас или без нас, много хора вече употребяват подобни продукти и все повече се интерсуват от тях. Нашите знания и опит в поддържането на здравето могат не само да бъдат полезни на пациентите, но и да ни носят много добри допълнителни доходи!

Смисълът на съществуването на Европейска мрежа АНХИРА и на компанията АкваСорс е в това, да помагаме на все повече хора да бъдат по-здрави, да живеят по-добре и да се радват на богатство и свобода. Самият факт, че вече ни има повече от 20 години говори за това, че нашите продукти са се наложили на пазара и се приемат добре от хората. Всяка година специалистите от нашия екип предлагат все повече нови, интересни и полезни продукти, което улеснява работата ни и разширява възможностите ни да бъдем полезни. Затова Ви каня да се присъедините към нас – от това може само да спечелите!

За да се включите в Европейската мрежа за здраве АНХИРА, трябва да попълните специален формуляр на фирмена бланка и да заплатите еднократно 40 лв. Срещу това получавате право да купувате от АкваСорс продукти с отстъпка, да печелите пари като ги разпространявате сред познати, да изграждате своя мрежа и да получавате комисионни от целия й оборот. При това разчитате на помощ и обучение, които осигуряват успеха Ви.

Предлагаме на Вашето внимание различни продукти, които са подходящи за повечето Ви пациенти. Всеки продукт Ви носи средно 8-10€ търговска отстъпка и 15-20 комисионни точки, върху които Ви се плащат проценти. Вие преценявате кои продукти за кои пациенти са полезни и ги насочвате към офиса на АкваСорс. Продуктите могат да се купуват и поИнтернет или по телефона с доставка до дома.

Вие и без това всеки ден предписвате определени препарати и насочвате пациентите си към аптеките, откъдето те си ги купуват – само дето не Ви плащат за това. Работейки с АкваСорс, ще получавате търговска отстъпка за всеки купен по Ваша препоръка продукт, както и определени проценти върху оборота, който са донесли на фирмата всички включени от вас хора.

Вашата печалба зависи от броя продукти, закупени от клиентите, които сте насочили към АкваСорс, и се формира като сбор от търговска отстъпка и комисион (15-30% от обема), както е посочено в долната таблица (комисион + т.отстъпка = обща печалба).

продукти
комис. обем
процент
комисион
търг. отстъпка
обща печалба
10 бр.
150-200 т.
15%
22-30€
80-100€
102-130€
20 бр.
300-400 т.
20%
60-80€
160-200€
220-280€
40 бр.
600-800 т.
25%
150-200€
320-400€
470-600€
80 бр.
1200-1600 т.
30%
360-480€
640-800€
1000-1280€

Също така имате право да изграждате своя мрежа от колеги, роднини и познати, като ги включвате в АкваСорс. Ползата за тях е, че си купуват продукти с отстъпка и могат да печелят от разпространението им. За Вас остават процентите върху оборота, който правят както те лично, така и цялата мрежа, която изградят.

Няма горна граница на печалбите, защото те се формират не само от Вашия личен оборот, но и от оборота на всички членове на Вашата мрежа, както и от оборота на целите техни мрежи, които биха могли да обхванат стотици хиляди хора от България, Европа и света – това зависи само от Вашето желание, работа и постоянство.

АкваСорс не задължава сътрудниците си да купуват или продават продукти, нито да включват хора. Вие сами избирате колко да работите и колко да печелите. Някои от нас печелят по 3000-5000 € на месец и даже повече, докато други просто си купуват продукти с намаление.

Моля, внимателно се запознайте с материалите, описващи ползите от продуктите ни – това би могло да промени към по-добро живота Ви оттук нататък, така както се случи лично с мен и с много колеги, които се включиха в нашата мрежа. Ако искате, разгледайте нашия сайт или се свържете лично с мен.

Пожелавам Ви успех и се надявам да си сътрудничим за доброто на всички!

Искрено Ваш – д-р Петър Найденов

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.