Акваорс в помощ на детските лекари

Всички продукти на АкваСорс са полезни, но някои от тях направо са незаменими за децата - това потвърждават много лекари, които го ползват в практиката си. И вие може лесно да се убедите в ефекта им върху здравето на децата - просто трябва да наблюдавате непредубедено действието им в продължение на 3-4 месеца.  Сигурни сме, че след това ще ги препоръчвате на всички майки за децата им!

Моля, запознайте се с презентацията, която д-р Найденов представи на колегиум в Детска клиника към Медицинска академия - София. След презентацията коментарът на някои от присъстващите специалисти (професори!) беше "Абе, май ще трябва и аз да вземам коластра"!

Това бе очаквана реакция - все пак, в педиатрията ползите от коластрата са сравнително добре известни. Друг е въпросът, че и досега ролята й в лечението на болните деца грубо се подценява... Не допускайте тази грешка! Колактив-3 на АкваСорс е изключителен помощник на лекаря в поддържането на детското здраве и истински спасител за децата! Ако още не го ползвате, огледайте се - вече сме 21. век!

Що се отнася до водораслите, повечето колеги от МА ги подминаха като нещо екзотично и странно, или иначе казано - те не бяха дори готови да приемат информацията, камо ли да започнат да прилагат водорасли. А това е много жалко, тъй като става дума за най-съвършената суперхрана в света. Какво да се прави - ние сме пионерите в една област, която едва след години ще бъде призната и дори изучавана в здравните университети.

А засега - просто не пропускайте шанса да бъдете сред най-информираните и се възползвайте от предлаганата информация. Започнете да приемате водорасли и ги препоръчвайте на своите пациенти - резултатите приятно ще ви удивят!

Моля, кликнете върху интересуващите ви слайдове за да ги отворите в по-голям размер. Ако искате, кликнете върху първия слайд и после върху дясната половина на изображението за да видите следващия слайд или върху лявата за предишния.

Благодарим ви за интереса към суперхраните АкваСорс! Желаем ви здраве и дълголетие!

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.