Как да карате безплатен автомобил от АкваСорс

Най-добрият автомобил е новият -
особено ако ви излезе без пари!

 

Как да спечелите автомобил от АкваСорс:

1. Не се променяйте - вие вече препоръчвате любимите си продукти и услуги на хората около вас, само че не ви плащат за това. Повечето хора го правят от деца (спомнете си когато заплакахте за шоколад и мама веднага извади парите и ви го купи, или когато детето ви иска в МакДоналдс и вие го водите). Е, тоива се нарича мрежов маркетинг. В АкваСорс се прави същото - препоръчваме продуктите, защото ги ползваме и ги харесваме, и предлагаме бизнеса на познати - само че за това печелим пари, пътешествия, коли и други награди.

2. Кажете на всички за АкваСорс. Който иска, ще се запише за да ползва продукти, а който иска, ще започне да изгражда своя мрежа, за да печели повече пари. Някои от хората, включени от вас, ще доведат и техни познати, които също ще станат част от вашата група. Когато в групата ви се съберат 30-40-50 души, които ползват продукти, обикновено се генерира достатъчно оборот, за да станете директор и да започнете да печелите по 500, 600 и даже 1000 лв. месечно от АкваСорс.

3. Намерете си трима (а по-добре петима) сериозни партньори за бизнеса. Това са амбициозни хора, които също като вас искат повече от живота и които за няколко месеца също ще станат директори, т.е. ще съберат групи от по 30-40-50 човека, които да ползват продуктите АкваСорс. Щом в групата ви има поне трима активни директори, вие ставате Директор 3* (за всеки ваш директор по звезда). Сега вече може да спечелите бонус - автомобил.

4. Изберете новата си кола. АкваСорс ще плаща вашия лизинг според определени критерии, с които можете да се запознаете от сайта на компанията.

Трудно ли е да спечелиш кола? - Преценете сами - щом вече доста жени се справят (някои от тях са в пенсионна възраст), какво остава за нас, по-младите мъже! Или, ако предпочитате, включете жена си в АкваСорс - нека тя ви спечели кола, а вие после само я карайте! Какво пък - може да извадите късмет...

Може ли и по друг начин? - Да, разбира се - още щом станете обикновен директор и започнете да печелите по 500-1000 лв. на месец, живейте си от заплатата, а тези допълнителни доходи ги давайте за лизинг на каквато кола искате. Само че друго си е да ви подарят кола от АкваСорс! Пък и доходите ви като директор 3* са в пъти по-големи! Е, ако сте като мен, ще додадете нещичко, за да карате още по-хубава кола... или ще си вземете супер кола на 10 000 км. (важното е да изглежда добре, иначе от фирмата няма да се съгласят - все пак, въпрос на престиж).

Петър Найденов, изпълнителен директор 1*:

Първата си кола от АкваСорс спечелих през 2007 г. - Шкода Фабия - хечбек, 110 конски сили, 190 км/ч, турбодизел. Отначало не ми беше лесно да свикна с бързината й, доста глоби от катаджии отнесох... тка че не ми бе съвсем без пари ;-) - обаче, от друга страна, пъргава, икономична, маневрена, лесна за каране, радио, климатик и т.н.

 

Моят син Георги няколко пъти ходи с нея на ски и на екскурзии в Европа, а и ние с Анелия не й прощавахме - Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Косово, Албания, Словения, Италия... Плюс превозени стотици торби цемент, всякакви строителни материали и какво ли още не покрай нашата селска идилия - къща с двор в Цървеняно.

През лятото на 2012 г. се наложи да се разделим с Фаби - оказа се, че пак съм спечелил нова кола! Така Шкодата остана за другия ми син Любомир и приятелката му, които сега си я карат спокойно, където решат, защото тя е тъкмо разработена, добре поддържана, в отлично състояние, а от друга страна - не й треперят. Коментарът на Любомир е, че "на харизан кон зъбите се не гледат" - на което аз му отговарям, че ако иска чисто нова, може да си я спечели от АкваСорс, а без пари - толкоз!

Така без никакви усилия изпълних още една цел - да си моторизирам синовете (за колата на Георги, другия ми син, ще ви разкажа друг път). А, впрочем, преди Фаби карах един чисто нов Фокус Милениум, който пак си купих с пари от АкваСорс. Него го оставих на татко и сега той го кара. Така татко измени на принципа "кола и жена не сменям". Разбираемо е - колата е просто предмет, пък и предишната му бе една старичка Лада, купена през далечната 1972 година... Така му се реванширах, защото с тази Лада започнах да изграждам бизнеса си в АкваСорс.

И така, ето я новата ми хубавица - Мазда-3, чисто нова, бяла и прекрасна, с шест скорости, пак турбодизел, пак хечбек. Само че е доста по-комфортна и отвътре е с командно табло като на самолет, с вградено радио, GPS, USB, TV, Bluetooth връзка с телефона, климатроник, кожен волан с круиз контрол и пр. гъдели...

Сега вече е лесно - който не е сигурен дали да се захваща с АкваСорс, качвам го в колата и му разказвам своята история - ако и след това не се запали, хич не ми и трябва...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.