АкваСорс: Живейте по-добре!

"Въпросът не е в икономиката. Въпросът е в теб. Ядосан ли си на частните фирми, на банките и на борсата? Възмущаваш ли се от това, че правителството прави твърде много глупости и твърде малко свестни неща? Или се ядосваш на себе си, че все още не можеш да се справиш финансово?
Животът не е лесен. Въпросът е: какво ще направиш ти? Да се оплакваш и да недоволстваш от икономиката или да обвиняваш някой друг няма да реши финансовите ти проблеми и няма да те подсигури материално. Ако искаш богатство, трябва да го създадеш. Трябва да поемеш контрол върху бъдещето си като си осигуриш доходи, и то още днес. Нуждаеш се от собствен бизнес.
За мнозина днешната икономика е кошмарна, но за предприемчивите времената са пълни с възможности за забогатяване. Не само, че е дошло време да развиваме собствен бизнес – моментът за това никога не е бил по-добър." - Робърт Кийосаки

Омръзнало ви е от ходене на работа, от шефове и от безпаричие? Искате да изградите свой бизнес и да започнете да печелите по-добре? Възползвайте от нашата изпитана система за успех. Осигурили сме ви достъпно и лесно обучение, помощ и подкрепа. Убедени сме, че за повечето хора най-лесното, безопасно и изгодно решение е собствен бизнес с АкваСорс!

Независимо дали ще започнете да развивате печеливш бизнес или просто харесвате продуктите на АкваСорс и искате да си ги поръчвате по цени на едро, като членове на мрежата ни имате гарантирани отстъпки и достъп до промоции и събития с предимство. Струва си да се включите!

Бизнесът с АкваСорс е преди всичко за тези, които обичат да помагат на другите. За нас тази мисия е не по-малко важна от парите, наградите и пътешествията. Какво по-хубаво от това - да подобрявате здравето на семейството си, да сте полезни на близките си, да помагате на хората да живеят по-добре, всеки ден да променяте нечий живот, да сте сред хора, на които сте дали шанс да следват мечтите си? Това усещане едва ли може да се предаде с думи, но си стува да се изживее!

Нито едно правителство, колкото и да е идеално, няма да сложи храна на трапезата ви, нито ще плати обучението на децата ви. Единственият път към вашата финансова независимост е започването на собствен бизнес. А за бизнеса с АкваСорс можете да сте сигурни - ако вие работите, и той ще работи за вас. Останалото е въпрос на време...

 Ако сте сериозни в намеренията си да започнете собствен бизнес - без риск, с осигурена подкрепа, в удобно за вас време и само за 100 лв., включете се в АкваСорс! Ние вече сме помогнали на десетки наши бизнес партньори да печелят по 500, 1000, 2000 и повече лв./месец.

Благодарим ви за това, че се замисляте над бъдещето си. Желаем ви успех!

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.