Абонамент за здраве

Абонирайте семейството си за здраве и богатство!

Някои хора приемат суперхрани и добавки, за да поддържат здравето си, да забавят стареенето и да имат повече енергия. Ползите от това са безспорни. Когато клетките на тялото са добре нахранени и снабдени с всичко необходимо за добро здраве, човек изглежда и се чувства много по-добре, има сили и успява да се реализира по-добре!

Други хора не правят нищо за здравето си, освен да трупат килограми и вечно да се оплакват, че остаряват, че се чувстват уморени, че не им достигат сили и боледуват все по-често... Те с готовност харчат пари за какво ли не, но когато става дума за собствения им живот и здравето им, дори един-два лева на ден им се вижда много...

Вие към кои принадлежите? Щом четете това, вероятно държите на здравето си и добрата си форма. Не сте сами - все повече богати и известни хора от бизнеса и политиката, спортисти, манекенки, артисти (в това число кино- и попзвезди), а и много обикновени хора осъзнават, че доброто здраве е най-голямото богатство и най-ценният капитал...

Но може би не знаете, че когато ползват хранителни добавки, някои хора получават добри отстъпки, а други – не. Вие кое предпочитате?

Направете си абонамент за здраве!

Искате ли да поддържате здравето си като при това пестите средства? Изберете Мрежата за здраве и успех "Анхира"! Ние си партнираме с фирма AquaSource, производител и вносител на суперхраните, които препоръчваме. Работим с АкваСорс още от 1996 г.

Вашата еднократна инвестиция е 99 лв., срещу които получавате достъп до най-добрите суперхрани в света по най-изгодни цени. Можете да ги поръчвате от дома си, без да се разкарвате и да губите време. Достатъчно е едно обаждане по телефона. Можете да купувате продуктите и по Интернет. Не рискувате нищо и не поемате никакви задължения да купувате или продавате каквото и да било!

10 причини да се включите в Европейската мрежа АНХИРА

  1. Подобрявате здравето си, разполагате с повече енергия и боледувате по-рядко.
  2. Получавате удовлетворение от това, че помагате на близките си да подобрят здравето си.
  3. При всяка покупка получавате значителна отстъпка от цената на продуктите и пестите пари.
  4. Получавате безплатна информация кои продукти най-подходящи за вас и близките ви.
  5. Имате право да се възползвате от специални промоции и подаръци.
  6. Имате право да участвате в томболи и състезания, от които да спечелите атрактивни награди.
  7. Получавате всеки месец бюлетин с ценна информация за здравето и изгодни предложения.
  8. Може да се сдобиете с нови приятели и съмишленици и да научите ценни и полезни неща.
  9. Получавате право да ползвате консултации в Холистичен център "Анхира" с предимство.
  10. Имате право на собствен бизнес и добри печалби!

Правете пари с АкваСорс

Снабдявайки с продукти свои познати, можете да печелите търговска отстъпка и да я ползвате за купуване на продукти за свои нужди - така за вас продуктите са безплатни. А изграждайки своя мрежа от потребители и дистрибутори, печелите проценти от нейния оборот. Е, не е задължително - при все че получавате това право. Все пак, защо не? Всеки включен от вас човек може да доведе в мрежата ви много нови клиенти и разпространители, които биха могли да увеличат оборота - а оттам и печалбата ви...

Ето как може да се абонирате за здраве и богатство:

Ако сте попаднали сами на нашия сайт, обадете се на Георги Найденов (тел. +359 888 431085) - той ще ви помогне с формалностите, ще ви препоръча подходящи продукти и ще отговори на въпросите ви.

Ако тук ви е пратил ваш познат, свържете се с него, за да ви помогне да започнете.

Можете да се включите онлайн самостоятелно от този линк. Поръчайте си заедно с включването и продукта Лесно начало (Start Easy Program), защото само за новите членове на мрежата той е на супер изгодна цена с над 50% отстъпка. Продуктът съдържа водорасли АФА (еликсир за мозъка, имунитет на капсули, слънце на прах, майчиното мляко на земята), два вида пробиотици за възстановяване и балансиране на микрофлората в организма, и шест вида храносмилателни ензими за по-добро усвояване на всички видове храна. Програмата се приема четири седмици и може значително да подобри състоянието ви.

Издателство "Анхира"
тел. 02 8629249, 0888431085
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0888 540442
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД, BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв. Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 70 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.