Абонамент за здраве

Абонирайте семейството си за здраве и богатство!

Някои хора приемат суперхрани и добавки, за да поддържат здравето си, да забавят стареенето и да имат повече енергия. Ползите от това са безспорни. Когато клетките на тялото са добре нахранени и снабдени с всичко необходимо за добро здраве, човек изглежда и се чувства много по-добре, има сили и успява да се реализира по-добре!

Други хора не правят нищо за здравето си, освен да трупат килограми и вечно да се оплакват, че остаряват, че се чувстват уморени, че не им достигат сили и боледуват все по-често... Те с готовност харчат пари за какво ли не, но когато става дума за собствения им живот и здравето им, дори едно левче на ден им се вижда много...

Вие към кои принадлежите? Щом четете това, вероятно държите на здравето си и добрата си форма. Не сте сами - все повече богати и известни хора от бизнеса и политиката, спортисти, манекенки, артисти (в това число кино- и попзвезди), а и много обикновени хора осъзнават, че доброто здраве е най-голямото богатство и най-ценният капитал...

Но може би не знаете, че когато ползват хранителни добавки, някои хора получават добри отстъпки, а други – не. Вие кое предпочитате?

Направете си абонамент за здраве!

Искате ли да поддържате здравето си като при това пестите средства? Изберете Мрежата за здраве и успех "Анхира"! Ние си партнираме с фирма AquaSource, производител и вносител на суперхраните, които препоръчваме. Работим с АкваСорс още от 1996 г.

Вашата еднократна инвестиция е само 40 лв., срещу които получавате достъп до най-добрите суперхрани в света по най-изгодни цени. Можете да ги поръчвате от дома си, без да се разкарвате и да губите време. Достатъчно е едно обаждане по телефона. Можете да купувате продуктите и по Интернет. Не рискувате нищо и не поемате никакви задължения да купувате или продавате каквото и да било!

10 причини да се включите в Европейската мрежа АНХИРА

  1. Подобрявате здравето си, разполагате с повече енергия и боледувате по-рядко.
  2. Получавате удовлетворение от това, че помагате на близките си да подобрят здравето си.
  3. При всяка покупка получавате значителна отстъпка от цената на продуктите и пестите пари.
  4. Получавате безплатна информация кои продукти най-подходящи за вас и близките ви.
  5. Имате право да се възползвате от специални промоции и подаръци.
  6. Имате право да участвате в томболи и състезания, от които да спечелите атрактивни награди.
  7. Получавате всеки месец бюлетин с ценна информация за здравето и изгодни предложения.
  8. Може да се сдобиете с нови приятели и съмишленици и да научите ценни и полезни неща.
  9. Получавате право да ползвате консултации в Холистичен център "Анхира" с предимство.
  10. Имате право на собствен бизнес и добри печалби!

Правете пари с АкваСорс

Ако снабдявате с продукти свои познати, можете да печелите търговска отстъпка и така за вас продуктите да са безплатни. А ако изградите своя мрежа от потребители и дистрибутори, ще печелите проценти от нейния оборот. Е, не е задължително - при все че получавате това право. Все пак, защо не? Всеки включен от вас човек може да доведе в мрежата ви много нови клиенти и разпространители, които биха могли да увеличат оборота - а оттам и печалбата ви...

Ето как може да се абонирате за здраве и богатство:

Ако сте попаднали сами на нашия сайт, обадете се на Вяра Еленкова (тел. +359 884 117463) - тя ще ви помогне с формалностите, ще ви препоръча подходящи продукти и ще отговори на въпросите ви.

Ако тук ви е пратил ваш познат, за свой спонсор трябва да посочите именно него. Ако не си спомняте неговите данни, моля обадете му се за да ви помогне в оформянето на абонамента ви.

Как да се включите сами

1. Разпечатайте на един лист - лице и гръб този формуляр (нужен Ви е Acrobat Reader). Попълнете го и се разпишете най-долу вляво (подпис на дистрибутора). Не е необходим подпис на спонсора ви, когато се записвате оттук.
- в графата "Информация за спонсора" впишете данните, които сте взели от вашия познат или от Вяра Еленкова по телефона.

2. Ако живеете извън София, изпратете
- по пощата в офиса на АкваСорс попълнения договор (адресът е на формуляра)
- по банков път на АкваСорс 46 лв. (40 лв. - такса регистрация и 6 лв - пощенски разходи). Банковата сметка е на формуляра.

3. След няколко дни ще получите по пощата своя заверен договор, пакет от материали на фирма АкваСорс с информация за продуктите и формуляри за заявка на специални по-ниски цени. Обърнете внимание на Вашия уникален номер - когато правите заявки, трябва да го съобщавате на фирмата.

Ако живеете в София, може да занесете попълнения формуляр в офиса на АкваСорс - така си спестявате пощенските разходи и може веднага да си купите продукти.

4. Свържете се със своя спонсор, за да ви обясни как да правите заявки, или направо да си поръчате продукти при него. Ако предпочитате, просто се обадете до офиса на АкваСорс - любезните служителки ще ви помогнат да си поръчате продукти по телефона и ще отговорят на всички ваши въпроси.

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв.
Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 60 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.