Акваорс в помощ на детските лекари

Всички продукти на АкваСорс са полезни, но някои от тях направо са незаменими за децата - това потвърждават много лекари, които го ползват в практиката си. И вие може лесно да се убедите в ефекта им върху здравето на децата - просто трябва да наблюдавате непредубедено действието им в продължение на 3-4 месеца.  Сигурни сме, че след това ще ги препоръчвате на всички майки за децата им!

Моля, запознайте се с презентацията, която д-р Найденов представи на колегиум в Детска клиника към Медицинска академия - София. След презентацията коментарът на някои от присъстващите специалисти (професори!) беше "Абе, май ще трябва и аз да вземам коластра"!

Това бе очаквана реакция - все пак, в педиатрията ползите от коластрата са сравнително добре известни. Друг е въпросът, че и досега ролята й в лечението на болните деца грубо се подценява... Не допускайте тази грешка! Колактив-3 на АкваСорс е изключителен помощник на лекаря в поддържането на детското здраве и истински спасител за децата! Ако още не го ползвате, огледайте се - вече сме 21. век!

Що се отнася до водораслите, повечето колеги от МА ги подминаха като нещо екзотично и странно, или иначе казано - те не бяха дори готови да приемат информацията, камо ли да започнат да прилагат водорасли. А това е много жалко, тъй като става дума за най-съвършената суперхрана в света. Какво да се прави - ние сме пионерите в една област, която едва след години ще бъде призната и дори изучавана в здравните университети.

А засега - просто не пропускайте шанса да бъдете сред най-информираните и се възползвайте от предлаганата информация. Започнете да приемате водорасли и ги препоръчвайте на своите пациенти - резултатите приятно ще ви удивят!

Моля, кликнете върху интересуващите ви слайдове за да ги отворите в по-голям размер. Ако искате, кликнете върху първия слайд и после върху дясната половина на изображението за да видите следващия слайд или върху лявата за предишния.

Благодарим ви за интереса към суперхраните АкваСорс! Желаем ви здраве и дълголетие!

Издателство "Анхира"
тел. 02 8629249, 0888431085
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0888 540442
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД, BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв. Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 70 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.