С АкваСорс намерих своето призвание

Мария Хаджиева, Директор 2*

По професия съм техник в електронната промишленост. Живея в Асеновград. Почитател съм на здравословното хранене  и природолечението. Регистрирах се като дистрибутор в АкваСорс през май 1998 г, след като слушах в захлас лекция за ползата от продуктите от д-р Петър Найденов и д-р Дора Пачова. Получих  дистрибуторския пакет заедно с една опаковка Зелена енергия, която лично започнах да пия. Не след дълго се почувствах прекрасно, жизнена, енергична, изчезна всякаква умора в мен.

Аз съм човек, който обича да бъде полезен, да помага на другите. Виждах ефекта от продуктите и това ме правеше удовлетворена и щастлива. Съвсем естествено започнах да споделям това, което чувствах и което научих на лекцията, с моите колеги, близки и приятели. Така неусетно мрежата ми от доволни клиенти и дистрибутори растеше. Постигнах ниво Директор на шестия месец след включването ми.

През април 1999 г ме съкратиха от работа, но аз вече имах АкваСорс и понесох по-леко съкращението. Благодарих за прекрасните 25 г в завода и продължих напред с АкваСорс с огромна  любов и всеотдайност. Хората,които ме познават казват: ''С АкваСорс ти намери себе си''. Смятам,че това е точно така. Този бизнес ми даде сила, увереност, самочувствие, че знам и мога. Не пропусках нито едно обучение, организирано от фирмата или от лидерите ни. Научих много за здравето, за мрежовия маркетинг – нещо, което бе съвсем ново за мен.

Казват,че няма нищо случайно в живота. През октомври 1999 г  след един силен стрес в работата  съпругът ми (46 г) получи  тежък, масивен стволов инсулт. Веднага след като дойде в съзнание, започнах да му давам всичко, което д-р Найденов ме посъветва: течни водорасли АФА, Есенциални мастни киселини, Суперантиоксидант, Коензим Q10 и Лайтен-ъп. Разбира се, заедно с лечението, което провеждаха лекарите в отделението. Когато го изписаха, продължихме дълго с приемането на продуктите. Благодаря на Бога, съпругът ми се възстанови напълно и работи още 12 г като шофьор на камион.

Прекланям се и благославям продуктите на Аквасорс.Те помогнаха на съпруга ми и върнаха  радостта и спокойствието в нашето семейство. Винаги на поличката в къщи са наредени опаковките с продуктите, които пием. Малкият ми внук Християн казва с нежност: ''Бабо, дай да си пийна Афичка и Зелена енергийка'', а внучката ми Мими е почитател на Коластрата. Благодарение на тях не пиеха антибиотици, когато се разболяваха в детската градина. Наесен са първолачета, а техни първи помощници ще бъдат нашите чудесни продукти.

И така, ползваме продуктите у дома, споделям за тях и включвам нови хора, които обучавам да правят същото. Научих се да искам повече от Живота и да го постигам. С постоянство, с вяра и упоритост, по бизнес програмата на фирмата постигнах ниво Директор две звезди. Естествено, повишиха се и доходите ми, което улеснява и подобрява живота в семейството ми. 

Сега имаме всичко – направо да завидиш на тези, които сега се регистрират. Не случайно хора, които скоро се включиха, бързо отидоха напред. Имаме готова, изпитана система за успех, по-добра комуникация, опитни лидери. За това съм още по-уверена в успеха от преди. А най-ценното за мен в това да бъда дистрибутор на Аквасорс е, че нося добро на хората – да пият по-малко лекарства, дори ако може никакви, да  помагам  да подобрят своето финансово състояние, ние заслужаваме! Аз, моето семейство, вие!

Всичко, което споделих с вас постигнах благодарение на хората от моя екип. МОЯТ УСПЕХ Е УСПЕХЪТ НА МОИТЕ ХОРА!

БЛАГОДАРЯ на бизнес-партньорите ми, моите две звезди д-р Елена Мечкарова и д-р Севжан Чакърова. БЛАГОДАРЯ на  дългогодишните ми клиенти и сътрудници Илия, Пепа, Станка, Йовка, Пенка, Мария, Лина, Стефи, Калина, Бонка, Белла, Мими, Ния и на хората от цялата мрежа! Бъдете живи и здрави! Искам всички вие да успеете в АкваСорс. Няма значение, кой по-напред, кой по-назад, на върха има място за всеки!

Огромно Благодаря за живото променящите обучения на д-р Петър Найденов, на Емо и Руси! Благодаря на цялата спонсорска линия за подкрепата през всичките години.

БЛАГОДАРЯ на АкваСорс, че ви има! Щастлива съм и се гордея,че съм част от прекрасното семейство АкваСорс!

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.