АкваСорс - живейте по-добре!

Поздравления!

Ние от Анхира сме сигурни, че шом си озовал на тази страница си търсещ и и буден човек! Искаш да бъдеш здрав, енергичен, да повишиш доходите си, да градиш собствения си живот и да бъдеш щастлив и свободен човек!

Ти си на точното място! Разгледай секциите по долу, ще откриеш много полезна информация. Каквото и да ти направи впечатление - не се колебай, свържи се с нас! Ще обсъдим с какво можем да ти бъдем полезни.

Очакваме те!

Скъпи колеги,

Замисляли ли сте се защо трябва час по-скоро да станете опитни в бизнеса? Ето няколко истории, от които всичко става ясно. Прочетете и помислете:

"Един човек с пари се срещнал с един човек с опит. След края на срещата човекът с опит си тръгнал с парите, а другият човек си тръгнал с опит."

"Един дървосекач си купил бензинова резачка. На другия ден дошъл да я върне, защото не му върши работа. Оказало се, че той изобщо не я е пускал - просто я ползвал като ръчен трион."

"Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден - само дето не им плащат. Защото всеки път, когато препоръчваме нещо, от което сме доволни, ние правим мрежов маркетинг - т.е. препоръка от уста на уста."

Защо някои хора успяват, а други не? Защото някои четат, а други - не. Вие от кои сте?

Какво ви е необходимо, за да се развивате успешно в мрежовия маркетинг? Едно от най-важните неща е да сте готови да се учите (да подлежите на обучение). Въпреки че може да имате голям опит в други области, мрежовият маркетинг е изцяло различен свят. Техниките за продаване тук не се дуплицират. Корпоративната йерархия не работи. Много други правила са различни.

Но хората от вашата спонсорска линия са минали по пътя преди вас и са установили какво работи. Така че позволете им те да ви съветват и обучават. И точно тук е проблемът... Повечето хора нямат проблем да следват съвети, когато са съгласни с тях. Но ако винаги сте съгласни с този, който ви обучава и съветва, най-вероятно не се нуждаете от неговото обучение. Най-доброто обучение, което може да получите може би включва неща, за които не искате и да чуете.

Така че как сте в това отношение?

Четете книгата "Зелените лъчи на Светлината" безплатно онлайн или поръчайте книгите на д-р Найденов от нашата Интернет книжарница

zel luchi

Книгата "Зелените лъчи на Светлината" е истински бестселър, от който са продадени над 35 000 екземпляра на пет различни езика. В нея са описани подробно най-важните продукти на АкваСорс и се дава информация как те могат да се използват за подобряване на здравето ни и при лечението на различни болести.

Купете книгата!

zdravebezlekarstva

Книгата „Здраве без лекарства” съдържа информация за вредата от алопатичните лекарства, ГМО, ChemTrails, фруктозата, транс-мазнините и интерестерите, радиацията, ваксините, миазмите, подкиселяването и други фактори, които влошават здравето и скъсяват живота на съвременните хора. Има и специална глава "Зима без антибиотици", особено полезна за родители, които искат децата им да растат здрави без антибиотици.

Купете книгата!

За да можете да четете цялата книга "Зелените лъчи на Светлината" безплатно онлайн, моля регистрирайте се или влезте в профила си в сайта.